Tjänster

Plugs

JP´s El & Byggs tjänster

Vi gör allt inom inom el, bygg & plattsättning. JP´s El & Bygg AB är en trygg byggpartner, känd för sin breda kompetens. Med två verksamhetsområden, bygg och el, kan vi erbjuda en helhet med flera fördelar. Dels säkrar vi kvaliteten genom helt projektet, dels behöver du som kund bara anlita en aktör.

På JP`s El & Bygg håller vi i trådarna, från idé och ritning till färdigt resultat. För oss är det också en självklarhet att vara ärliga och köra med öppna kort. Har vi bestämt något så blir det helt enkelt så, vi håller alltid vi vad lovar! Du kan räkna med att våra fantastiska medarbetare gör allt för du ska vara nöjd, både nu och flera år framöver. För oss slutar en kundrelation inte när projektet är avslutat, tvärtom så är det då den börjar!

 

Nybyggnation

På JP´s El & Bygg utför vi de flesta byggtjänster, från nybyggnation till ombyggnad och renovering. Såklart spelar det ingen roll hur stort eller litet ett projekt är, vi tar oss an alla uppdrag med samma noggrannhet och engagemang.

En liten specialitet hos är dock nyproduktioner där vi är med hela vägen, från ritning och projektering till nyckelfärdig villa. Ju tidigare vi kommer in i processen, desto mer kan vi använda vår kompetens och erfarenhet till att hitta de optimala lösningarna för varje unikt projekt. Vi arbetar med alla typer av hustillverkare, till exempel Fiskarhedenvillan och Hudikhus.

Vi står för arkitekten
Bygg med oss hos så står vi arkitekt kostnaderna , du har en ide , en skiss på erat dröm boende Kontakta oss så får ni chansen att träffa en av våra arkitekter som vi har samarbete med, Den 1:a ritningen + en ändring ingår hos oss om du väljer att bygga med oss , om ni av någon aanledning inte väljer att bygga med oss , fakturerar vi er ritningarna till självkostnads pris och ni äger era ritningar

Ombyggnation

JP´s El & Bygg utför renoveringar, om- och tillbyggnationer, takomläggningar åt såväl industri- , offentliga- och privata byggnader.

Vi bygger om i såväl stort som smått.  Vi utför även reparationer och hjälper dig byta fönster innan höststormarna kommer.

JP´s El & Bygg tar ett totalansvar och samordnar med andra leverantörer, som exempelvis elektriker, VVS, plåtslagare, kakelsättare och målare. Vi sätter en tidplan som beskriver när de olika stegen genomförs och när projektet blir klart. Vid tillbyggnader eller större förändringar kan vi hjälpa dig och se till att våra arkitekter kopplas in. Vi har koll på reglerna och sköter allt gällande rotavdrag.

Elinstallationer

På JP´s El & Bygg arbetar vi också med elinstallationer, främst till våra egna projekt men vi tar oss även an fristående uppdrag.

Våra elektriker och elinstallatörer jobbar med allt från eldragning vid nyproduktion till service och utbyggnad av befintliga anläggningar.

Maskinpark

För att komplettera vår verksamhet har JP´s El & Bygg AB en maskinpark bestående av grävare, lastmaskin och teleskoplastare. Detta innebär att vi även kan åta oss grävning och markarbete.

JP’s El & Bygg AB har sitt kontor i Söderbärke, mellan Ludvika och Fagersta. Vi utför arbeten åt både företag och privatpersoner.

Rulla till toppen
Scroll to Top